Interaktivna promocija knjige "Nemam naslov!" u petak u Američkom kutku

Interaktivna promocija knjige i performans autorke Vanje Nikolić "Nemam naslov!" održaće se u petak, 31. marta u Američkom kutku (Kej žrtava racije 2b).
Interaktivna promocija knjige "Nemam naslov!" u petak u Američkom kutku
Foto: Pixabay
Promocija je zamišljena kao video i live performans koji kombinuje razgovor sa unutrašnjim kritičarem, ali istovremeno i razgovor sa publikom o njihovim idejama i motivacijama da te ideje i ostvare.
Na ovom interaktivnom događaju će se razgovarati o blokadama u pisanju, mitovima o pisanju, terapeutskom pisanju i objavljivanju knjiga.
"Nemam naslov!" je knjiga o unutrašnjim kritičarima koji se javljaju u trenucima kada želimo da stvaramo i budemo kreativni.
 
Ona čitaoce uvodi u vrtlog odluka koje četiri unutrašnje kritičarke: Štreberka, Kritičarka, Dramaturškinja i Buntovnica donose umesto autorke i prave dramu koja se dešavala i koja je dokumentovana dok je knjiga pisana.
 
Nakon performansa je planirano i predstavljanje udruženje "Više od knjige", u okviru kog je knjiga izdata. 
 
Autorka knjige Vanja Nikolić poznata je po dve knjige "Jebe mi se" i "Plašim se".
Promocija počinje u 18 časova.
 
Broj učesnika je ograničen, te je potrebno da se zainteresovani prijave OVDE ili na mejl novisad@americancorners.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".