VIDEO: Zoster u petak svira nove pesme na koncertu na Novosadskom sajmu

Bosanskohercegovačka grupa Zoster, jedna od najpopularnijih u regionu nastupiće u petak, 31. marta u Hali 2 Novosadskog sajma.
Zoster stiže u Novi Sad kako bi fanovima uživo predstavili novi album.
Album "Najgori" najavljen je singlovima "Kuda idu svi ti ljudi", "Treba mi keš", "Čovjek želi da je ptica" i najnovijim "Čovjek zvani činjenica".
 
"Prvi singl 'Kuda idu svi ti ljudi' jedna je vrsta premise, u drugom spotu i pjesmi, 'Treba mi keš', otkrivamo našeg protagonistu Najgoreg u prvom licu, a treći singl ‘Čovjek želi da je ptica’ je priča isto o našem Najgorem, ali o njemu pričamo u trećem licu. Time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma, a s njegovim izlaskom dobit ćete cijelu sliku", navodi frontmen benda Mario Knezović.
 
 
Usledio i "Čovjek zvani činjenica" sa spotom inspirisanim serijama B produkcije iz kasnih ’70-tih godina i predstavlja pilot/trejler filma koji nikad neće biti snimljen".
 
 
Ovaj veliki novosadski koncert, upotpuniće i nastup Nataleé koja donosi sklop tradicionalnog zvuka i modernih matrica. Za ovu priliku ističe radost jer će stajati rame uz rame sa Zosterom.
 
"Odrasla sam uz njihovu muziku, uvek su bili deo moje plejliste, a sada sviramo zajedno. Snovi se izgleda ostvaruju, borite se za njih", istakla je Nataleé.
 
Koncert počinje u 21 čas.
Bad Copy u maju u Hali 2
 
Popularni rep sastav "Bad copy" u Hali 2 Novosadskog sajma nastupiće 13. maja.
 
Nastala 1996. godine, ova beogradska hip hop grupa, sa uvek zanimljivim humorističkim pristupom uličnom životu, ubrzo je postala jako popularna i neizostavni deo prestoničkih žurki. Sada će bez sumnje u Novom Sadu napraviti odličnu žurku, a svi zainteresovani ulaznice mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič