Celodnevni maraton kamerne muzike u nedelju u Svilari, nastupa više od 100 izvođača

Projekat "Kamerna muzika dan i noć", koji podrazumeva celodnevni maraton kamerne muzike koji čine tri koncerta, održaće se u nedelju, 21. maja u Kulturnoj stanici Svilara, u Đorđa Rajkovića 6b.
Celodnevni maraton kamerne muzike u nedelju u Svilari, nastupa više od 100 izvođača
Foto: Pixabay
Koncert će se održati od 11, 15 i 19 časova
Planirano je da nastupi oko sto izvođača - studenata Muzičkog departmana Akademije umetnosti u Novom Sadu, koji će tom prilikom izvoditi remek dela kamerne muzike za standardne i nestandardne kamerne sastave. 
Projekat "Kamerna muzika dan i noć" je manifestacija u kojoj učestvuju profesori kamerne muzike, koji su istovremeno i izvođači navedene uže oblasti, a kojom nastavljaju tradiciju promocije i negovanja izvođaštva kamerne muzike.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič