"Debeli precjednik", "Mige & vršnjaci" i "Nagön" u subotu u CK13

Bendovi "Debeli precjednik", "Mige & vršnjaci" i "Nagön" nastupiće u subotu, 20. maja, u Omladinskom centru CK13.
"Debeli precjednik", "Mige & vršnjaci" i "Nagön" u subotu u CK13
Foto: 021.rs
"Debeli precjednik" - Nakon šest dugih godina, Debeljaci se vraćaju u klub CK13. Ovaj kultni hc/punk bend iz Osijeka je snimio novi album koji bi trebalo da ugleda svetlost dana na leto.
"Mige & vršnjaci" - "Mige & vršnjaci" su alijas jednog lokalnog benda, a dođite na svirku i sami otkrijte o kome je reč. Sviraju Oi! u sirovom i melanholičnom pakovanju. Tek što nisu ušli u studio da snime album, tako da će neke od pesama premijerno izvesti ovom prilikom.
"Nagön" - Bend iz Beograda predstavlja novije ime na našoj sceni, iako ga čine veterani domaćeg underground-a, u čijim CV-jevima stoje imena hardcore bendova poput Hitman, Mob Law, Bridge, Helltard, itd. Ovog puta se ova dobro poznata lica udružuju u novoj avanturi inspirisanoj streetpunk/oi! zvukom, uz snažne rock'n'roll uticaje. Iza sebe imaju EP pod nazivom "Repulsive & Deadly" objavljen 2019. godine za jednu od najbitnijih izdavačkih kuća kada se govori o današnjoj Oi! sceni, Contra Records iz Nemačke. Za istog izdavača "Nagön" će objaviti i svoj prvi dugosvirajući album, koji samo što nije izašao, a očekujte da neke od tih pesama čujete i na ovom nastupu.
 
Svirka će početi u 21 čas, a ulaznice po ceni od 700 dinara mogu se kupiti na dan svirke od 20 časova kada se otvaraju vrata kluba. Broj karata za ovu svirku je ograničen.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič