Takmičenje u preskakanju vijače u sredu kod kasarne Jugovićevo, takmiči se više od 1.500 dece

Obeležavanje Međunarodnog dana fizičke aktivnosti održaće se u sredu, 24. maja, na igralištu preko puta kasarne "Jugovićevo" (ranije "Majevica").
Takmičenje u preskakanju vijače u sredu kod kasarne Jugovićevo, takmiči se više od 1.500 dece
Foto: Pixabay
Na događaju "Vežbaj i ti sa nama #5" očekuje se da će učestvovati više od 1.500 devojčica i dečaka, kao i njihovih učitelja i vaspitača.
Program počinje u 10 časova, a prva disciplina biće takmičenje u preskakanju vijače.
U 10.10 časova takmičiće se deca koja su trenutno u vrtiću, a od 10.15 časova će se takmičiti devojčice i dečaci koji pohađaju prvi razred osnovne škole.
 
Od 10.20 časova će vijaču preskakati deca koja idu u drugi razred, a od 10.25 časova će se takmičiti treći razred.
 
U 10.30 časova će se takmičiti deca koja idu u četvrti razred, a pet minuta kasnije će vijaču preskakati i učitelji i vaspitači.
 
Od 10.45 časova počinje "Ples sportskih vibracija" kojim organizatori pozivaju "sve osobe na svetu da budu što aktivniji u svom životu".
Organizatori napominju i da će u slučaju lošeg vremena manifestaciju odložiti za nekoliko dana, a da će javnost biti blagovremeno obaveštena o svim promenama.
 
Manifestacija je prvobitno trebalo da se održi 10. maja, ali zbog dana žalosti u Srbiji i svih dešavanja su odlučili da je odlože.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".