Dan blizanaca u subotu u Rektoratu: Predavanja, radionice, animatori...

Obeležavanje Dana blizanaca održaće se u subotu, 10. juna u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića 1).
Ovaj dan STAR centar izuzetnih vrednosti za bihejvioralna istraživanja u psihologiji obeležava od 2018. godine, a on se obeležava i širom sveta skupovima, druženjem i zabavom.
Ove godine biče predstavljene novine u vezi sa prvom blizanačkom studijom i STAR registrom blizanaca u koji je do sada upisano već preko 3.100 blizanaca. Ovo je jedini ovakav registar u zemljama šireg regiona.
Na ovom događaju će se blizanci, roditelji blizanaca i građani zainteresovani za nauku upoznati sa aktivnostima ovog Centra.
 
Seminar "Kako da pomognete svojim blizancima da budu jedinstvene osobe?" namenjen je roditeljima, dok će za najmlađe biti dostupni animatori i kreativni kutak, a posebno iznenađenje će biti mogućnost igranja s interaktivnim igračkama.
 
Blizanci i roditelji blizanaca mogu se prijaviti u STAR Registar blizanaca OVDE.
 
Program počinje u 11 i trajaće do 13 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič