Mile Kekin sa novim bendom na Novosadskim danima piva 3. i 4. novembra, pogledajte ko još nastupa

Muzičar iz Hrvatske Mile Kekin, nekadašnji frontmen benda "Hladno pivo", nastupiće sa novim bendom na Novosadskim danima piva, 3. i 4. novembra na Novosadskom sajmu.
Mile Kekin sa novim bendom na Novosadskim danima piva 3. i 4. novembra, pogledajte ko još nastupa
Foto: 021.rs
Kekin je naveo da bend ima repertoar za više od dva sata svirke, tako da, kako je napomenuo, mogu dosta dugo da zabavljaju ljude.
"Svirati u Novom Sadu svaki put je bilo odlično. Ko god dođe na Novosadske dane piva, moći će da čuje i pesme sa novog albuma, a i pesme Hladnog piva", rekao je on.
Pored njega, na Danima piva na Novosadskom sajmu nastupiće Crvena jabuka, Jurica Pađen i Aerodrom, kao i YU grupa.
 
Manifestacija će okupiti više desetina izlagača kraft i komercijalnih piva, najavili su organizatori iz kompanije Ninamedia i Novosadskog sajma.
Pored muzičkog programa, posetioce očekuju i segmenti takmičarskog i edukativnog karaktera.
 
"Sa nama će biti Agencija za bezbednost saobraćaja i njihove edukativne aktivnosti ove godine ćemo podići na još viši nivo. Imamo mnogo ideja i za takmičarski program, gde će ove godine, osim takmičenja u ispijanju piva, postojati takmičenja i u poznavanju piva i muzičkih izvođača”, najavio je Nikola Bulatović ispred kompanije Ninamedia.
 
Značaj ove manifestacije ogleda se i u njenom turističkom potencijalu.
 
"Zadovoljni smo brojem posetilaca na prošlogodišnjem Novosadskim danima piva, a ove godine ih očekujemo i u većem broju. Očekujemo velik broj turista i iz Srbije i iz zemalja regiona", poručio je zamenik Pokrajinskog sekretara za privredu i turizam Palimir Tot.
 
Karte za Novosadske dane piva su dostupne po promotivnim cenama od 800 dinara za jednodnevne i 1.200 dinara za dvodevne karte preko Gigstix prodajne mreže do 1. jula.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič