Unida i RoadkillSoda 19. oktobra u Fabrici

Američki stoner rok bend Unida zajedno sa bendom RoadkillSoda iz Rumunije nastupa 19. oktobra u SKCNS Fabrici.
Unida i RoadkillSoda 19. oktobra u Fabrici
Foto: 021.rs

Unida je američki stoner rok bend, koji je 1998. godine osnovao Džon Garsija, koji je prethodno bio član bendova Kyuss i Slo Burn. Nakon raspada benda Kyuss 1995. godine, postaje član benda Slo Burn.

Nakon što je Slo Burn prestao sa radom 1998. godine, Garsija je inicirao osnivanje benda s njima.
Originalnu postavu su pored Garsije (vokal), činili Siaj (gitara), Kancino (bubnjevi) i Dave Dinsmor (bas). Bend je od osnivanja do danas imao nekoliko pauza u radu i izmena u postavi, a prošle godine su se ponovo okupili kako bi odsvirali evropsku turneju.
 
U aktuelnoj postavi Garsija po prvi put ne peva, umesto njega je Mark Sanšajn iz benda Riotgod, a po prvi put se na basu pojavljuje i Kolin Mekkoj iz benda Ultra Electric Mega Galactic.
 
RoadkillSoda je četvoročlani rokenrol/stoner bend iz Bukurešta, osnovan 2011. godine. 
 
Čine ga Mircea Petrescu "Hotshot Eagle" (vokal), Mihnea Ferezan "Panda Elixir" (gitara), Victor "Vava" Ferezan (bas) i Mihai Nicolau "Baby Jesus" (bubnjevi). Bend je svirao kako u Rumuniji tako i u inostranstvu, kao i na brojnim festivalima.
Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.500 dinara i mogu da se kupe na prodajnim mestima Gigstixa i online. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 2.000 dinara. 
 
Koncert počinje u 21 čas, a vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič