Inkluzivni muzički festival "Srca u harmoniji" sutra na Štrandu

Međunarodni inkluzivni festival "Srca u harmoniji - Hearts in Harmony 2023.", 12. po redu, održaće se u utorak, 18. jula na platou Štranda.
Inkluzivni muzički festival "Srca u harmoniji" sutra na Štrandu
Foto: 021.rs
Festival pod sloganom "Približimo se jedni drugima" podrazumeva aktivno učešće osoba sa invaliditetom i dece sa smetnjama u razvoju kroz javne nastupe, koncerte i radionice. 
Cilj manifestacije je pokazivanje postignuća osoba sa invaliditetom i veća vidljivost, afirmacija kulturnog stvaralaštva mladih, posebno mladih sa invaliditetom i marginalizovanih grupa, kao i jačanje inkluzije kroz zajednički nastup.

U okviru koncerta Inkluzivnog hora ISON pod rukovodstvom Miodraga Miše Blizanca nastupiće solisti: Kristina Jevtović, Petra Spasojević, Radovan Nedeljkov, Sofija, Dušan i Filip Blizanac uz muzičku pratnju Dejana Horvata i Saše Kočića.

Događaj će početi u 19 časova.
  • Наташа

    17.07.2023 16:00
    Једино им град може новчано помоћи доживотно по 60.000 месечно сваком па ни у сваку пекару немогу да уђу од степеника

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič