Ciklus filmova "Tumblr Throwback" od ponedeljka do srede u CK13

Ciklus filmova "Tumblr Throwback" održaće se od ponedeljka, 21. avgusta do srede, 23. avgusta u Omladinskom centru CK13.
Za ovaj ciklus izabrana su tri filma koji su nezaobilazni deo Tumblr scene, bilo da su nastali u periodu vrhunca Tumblr-a ili su stekli popularnost na Tumblr-u, ili su se citati iz filmova unedogled vukli po ovoj mreži.
Program:
 
Ponedeljak, 21. avgust
 
Od 21h - "Krive su zvezde" (TFIOS, 2014)
 
Ovo vizuelno oličenje tamblera prati priču šesnaestogodišnje Hejzel i Ogusta, dvoje tinejdžera koji se susreću u grupi za podršku obolelima od raka. Od tog trenutka, njihov odnos se produbljuje i postaju najvažniji oslonac jedno drugom. Zajedno putuju, odrastaju i upoznaju sebe kroz jedno drugo.
Utorak, 22. avgust
 
Od 21h - "Podmornica" (Submarine, 2010)
 
Ova coming of age komedija prati Olivera Tejta, neobičnog (pomalo pretencioznog) petnaestogodišnjaka, koji razmišlja o nekoliko stvari: gubitku nevinosti pre 16. rođendana, udvaranju surovoj drugarici iz razreda, održavanju svoje nestabilne porodice na okupu. Ričard Ajoadi na šarmantan i neprijatan način prikazuje nespretnost adolescencije, zaljubljenosti i zamršenosti odrastanja.
 
Sreda, 23. avgust
 
Od 21h - "Prednosti jednog marginalca/Čarlijev svet" (The Perks of Being a Wallflower, 2012)
 
Ova ikonična filmska adaptacija coming of age romana Stivena Šboskog prati Čarlija, stidljivog i introvertnog tinejdžera koji kreće u srednju školu. Kroz seriju pisama koja piše anonimnom primaocu, Čarli deli svoja iskustva, borbe i lični razvoj. Ubrzo se sprijateljuje sa Sem i Patrikom, starijim srednjoškolcima, koji ga uvode u svet novih iskustava.
 
Ulaz na sve projekcije je besplatan.
  • Срамота

    22.08.2023 00:28
    Тамблер био и остао најгора друштвена мрежа. Све што је лоше на Твитеру је десет пута горе на Тамблеру.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič