Predavanje "(Ne)održivost enterijera 20. veka" u petak u Galeriji Matice srpske

Predavanje "(Ne)održivost enterijera 20. veka" Anje Popović, inženjera scenske arhitekture, tehnike i dizajna održaće se u petak, 25. avgusta, u Galeriji Matice srpske.

Predavanje je deo pratećeg programa izložbe "Poklon-zbirka Dragiše Brašovana".

Počinje u 19 sati.

Centralni deo predavanja čini nekoliko primera doma i njihovih priča započetih u ne tako davnom, a opet prošlom XX veku.
 
Održivost ili neodrživost enterijera XX veka čini otvaranje niza pitanja vezanih za fizičku, programsku i finkcionalno-ideološku održivost, kao i razmišljanje o tome koliko svako od nas može zaista da utiče na nju.
 
Anja Popović diplomirala je na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu na smeru Scenska arhitektura, tehnika i dizajn, gde trenutno pohađa master studije.
  • Kulturno

    27.08.2023 08:21
    Jako kulturno
    Stvarno u ovim momenrima kad nam se celo drustvo urusava, matica se bavi cime, SANU ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič