Otvaranje izložbe "Ketering" u petak u Američkom kutku

Otvaranje izložbe Nenada Ignjatova "Ketering" održaće se u petak, 22. septembra u Američkom kutku (Kej žrtava racije 2b).
Naziv izložbe "Ketering" ironično aludira na pojavu hrane na izložbama u vidu posluženja koja je nekim posetiocima jedini razlog da dođu. 
Postavka je koncipirana tako da izgleda kao posluženje na postamentima i zidovima i uključiće kolekciju asamblaža, objekata i skulptura.
Radovi Ignjatova su se našli na brojnim grupnim i samostalnim izložbama u zemlji i inostranstvu. Takođe, autor je umetničkog projekta "Military Trash" i umetničke grupe "Delegacija" sa kojom snima skečeve.
 
Otvaranje izložbe počinje u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič