Otvorena vrata o programu "Kreativna Evropa u Srbiji" sutra u Svilari

Otvorena vrata o programu "Kreativna Evropa u Srbiji" održavaju se u utorak, 26. septembra od 17 do 19 časova u Kulturnoj stanici Svilara.

U okviru Noći istraživača zainteresovani posetioci saznaće više o Anteni Deska Kreativne Evrope u Srbiji, kancelariji u Novom Sadu sa poljem delovanja fokusiranoj na Vojvodinu.

Gošće Jovana Rapajić i Mina Radmilović Pjevac govoriće o novom ciklusu programa Kreativna Evropa, a zainteresovane posetoce će upoznati i sa konkursima, ko ima pravo učešća i konkursima koji su u najavi za naredne mesece.

Antena Deska Kreativna Evropa Srbija zvanično je počela sa radom 1. januara 2015. godine, čije je sedište u prostorijama Fonda "Evropski poslovi" AP Vojvodine.

Ovo je prvi put da se kancelarija jednog evropskog programa nalazi u sastavu jedne pokrajinske institucije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič