Čitaonica za decu o knjizi "Krava Ute" u utorak u Bulevar Books

Knjiga za decu "Krava Ute" nemačkog autora Ingoa Šulcea i ilustratorke Hane Cekau biće predstavljena u utorak, 26. septembra u okviru Književnog kluba Evropa.

Predstavljanje knjige biće u 18 časova u knjižari Bulevar Books u okviru manifestacije "Evropski dan jezika".

Mališani uzrasta od pet do 10 godina uživaće u knjizi "Krava Ute" i videti šta jedna naizgled sasvim obična krava sanja da bude kada poraste.
Krava Ute (tako su govorile ostale krave iz Livadograda) oduvek je bila malo drugačija. Maštala je o tome da postane poznata i sanjala o velikom svetu. Želela je u cirkus ili, još bolje, na rodeo.
 
Uz pomoć drugarice Franciske svakodnevno je trenirala, uvežbavala najviše skokove i najteže piruete. Malo je nedostajalo da postane šou-zvezda, ali sreću je ipak pronašla drugde.
 
Radionicu čitanja knjige će voditi Dragana Božić iz Gradske Biblioteke Novi Sad, a kako krava Ute zvuči na nemačkom jeziku, na kom je knjiga napisana u originalu, pobrinuće se saradnice sa Katedre za germanistiku Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič