Novosadska razmena knjiga danas u Eđšegu: Trampa, izložbe, kreativno čitanje za decu...

Novosadska razmena knjiga, 18. po redu, održaće se u nedelju, 5. novembra u Kulturnoj stanici Eđšeg.
Novosadska razmena knjiga danas u Eđšegu: Trampa, izložbe, kreativno čitanje za decu...
Foto: 021.rs
Razmena počinje u 14 i trajaće do 19 časova.
Kao i svaki put, knjige koje učesnici donesu menjaće se za "prerazmišljone" - kupone koje mogu potrošiti na knjige koje su već drugi doneli.
U zamenu za jednu knjigu iz svoje biblioteke, svi će moći da dobiju najmanje po jednu knjigu iz biblioteke Prerazmišljavanja, prateći utvrđeni sistem bodovanja istaknut na prijemnom pultu.
 
Ulaz je slobodan, a kompletan program podrazumeva celodnevnu trampu knjiga i izložbu "Stvari ispale iz knjiga", a od 15 časova organizovana je knjiška čajanka.
 
Klub kretivnog čitanja za decu biće organizovan od 16 do 17 časova, a izložba Kluba kreativnog čitanja od 17 do 19 časova.
 
Studenti koji su ove godine upisali fakultet u Novom Sadu uz indeks dobijaju 10 "prerazmišljona" dobrodošlice, a oni iskusniji, koji u indeksu imaju i šesticu i desetku, tokom celog događaja imaju besplatnu kafu ili čaj po izboru.
 
Specijalni gost 18. Novosadske razmene knjiga jeste inicijativa "Knjigom do osmeha" na čijem štandu se knjige mogu "kupiti" humanitarnim SMS-om.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič