Književnica Ljubica Arsić u sredu u Kulturnom centru "Miloš Crnjanski"

U sredu, 15. novembra, u Kulturnom centru Vojvodine "Miloš Crnjanski", umetnica "U fokusu" biće književnica Ljubica Arsić.
U programu, pored autorke, učestvuje prof. dr Vladislava Gordić Petković. 
 
Moderatorka je Gordana Draganić Nonin.
O umetnici
 
Dobitnica "Andrićeve nagrade" i "Ženskog pera", Ljubica Arsić (Beograd, 1955), diplomirala je na Filološkom fakultetu u Beogradu, na Grupi za jugoslovensku književnost i srpskohrvatski jezik. Radila je kao profesorka srpskog jezika i književnosti u Muzičkoj školi "Mokranjac". Kolumnistkinja je "Politike".
 
U književnosti je debitovala zbirkom priča "Prst u meso" 1984. godine. Objavila je više od deset knjiga priča i romana i priredila više antologija savremene svetske i domaće priče. Njena dela su prevođena na francuski, nemački, grčki, ukrajinski i druge jezike i zastupljena su u stranim antologijama srpskih pisaca.
Program počinje u 19 časova.
 
Kulturni centar Vojvodine "Miloš Crnjanski" nalazi se u Vojvode Putnika 2.

Teme

KCV

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič