Koncert Vojvođanskog simfonijskog orkestra u petak u Sinagogi

Vojvođanski simfonijski orkestar održaće koncert u petak, 9. februara, u Sinagogi.
Solista je novosadski pijanista Aleksandar Đermanović, koji će, premijerno na ovim prostorima, izvesti Koncert za klavir i orkestar br. 1, op. 33, ruskog kompozitora Nikolaja Metnera. 
Orkestrom će dirigovati umetnički direktor Simfonijskog orkestra Nacionalnog politehničkog instituta u Meksiku, Vladimir Sagajdo.
Publika će imati priliku da čuje i melodije i ritmove sabrane u delu "Sinfonijeta", meksičkog kompozitora, dirigenta i učitelja muzike Hozea Pabla Monakaja, a zatim i jedno od najznačajnijih dela iz opusa Antonjina Dvoržaka, Simfoniju br. 9, programskog naslova "Iz Novog sveta".
 
Koncert počinje u 20 časova. 
 
Ulaznice su u prodaji na blagajni Muzičke omladine Novog Sada (Katolička porta 2/II) svakog radnog dana od 9 do 13 časova, kao i dva sata pre početka koncerta u Sinagogi. 
 
Cena karte je 1.000 dinara, dok studenti, đaci i penzioneri imaju 50 odsto popusta. Ulaznice sa popustom se mogu kupiti isključivo lično.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič