Tribina o pravnoj filozofiji u sredu u Advokatskoj komori Vojvodine

Tribina "Pravna filozofija (teorija) i njen (potencijalni) značaj za advokatsku praksu" održaće se u prostorijama Advokatske komore Vojvodine u sredu, 14. februara.
Tribina o pravnoj filozofiji u sredu u Advokatskoj komori Vojvodine
Foto: 021.rs

O temi će govoriti dr Miodrag Jovanović, redovni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, dr Goran Dajović, redovni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, dr Bojan Spaić, vanredni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i dr Duška Franeta, redovni profesor Fakulteta za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić Univerziteta Union u Beogradu.

Moderator tribine biće advokat Slobodan Beljanski.

Cilj tribine je da u krugovima stručne javnosti inicira diskusiju o tome na koji način pravna filozofija (teorija) nudi odgovore na pitanja i dileme koje se u radu advokata, javnih tužilaca i sudija svakodnevno postavljaju.
 
Početak tribine je u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič