Rep spektakl u Hali 2: Euforija se nastavlja uz Who See i Vojka V

Mart će biti mesec koji će uneti uzbudljivu atmosferu i zarazan ritam u Halu 2 Novosadskog sajma jer stižu dinamični hip-hop duo Who See, kao i višestruko nagrađivani splitski reper Vojko V.
Neverovatni dvojac, Noyz i Dedduh, dolazi direktno sa Jadranskog mora 2. marta u novosadsku Halu 2. Omiljeni crnogorski rep tandem zavladaće pozornicom te publiku povesti na nezaboravno muzičko putovanje.
 
U muzičkom svetu su prisutni od 2000. godine, a istakli su se brojnim regionalnim priznanjima poput MTV EMA Adria Act, MTV Double Platinum Award, MAC i drugih. Takođe, bili su učesnici na svim relevantnim muzičkim festivalima u regionu.
Pored toga, aktivno su učestvovali u kampanji Ujedinjenih nacija "16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama", kao i u projektu Kotor arta "Kotor 1979", povodom obeležavanja 40 godina od strašnog zemljotresa koji je pogodio Crnu Goru. Njihov angažman ne samo da ih definiše kao muzički duo, već ih čini i glasom za društvene promene i važne društvene inicijative.
Samo nedelju dana kasnije, 9. marta, na istu pozornicu istupiće harizmatični Vojko V. Ovaj poznati reper iz Hrvatske, prepoznatljiv je po svojim oštrim stihovima i zaraznim ritmovima i doneće, kao i uvek, svoju jedinstvenu energiju u grad.
 
 
Splitski muzičar i producent koji se, prvo kao Vojko Vrućina, afirmisao kroz delovanje u grupama "Dječaci" i "Kiša metaka", od 2018. neguje izuzetno uspešnu solo karijeru, što je potvrđeno i na nekoliko nastupa u Srbiji, počev od koncerta u beogradskom Subbeernom centru krajem te godine.
 
Njegov debitantski solo album "Vojko", sa singlovima "Ne može", "Zovi čovika", "Pasta Italiana" i "Kako to", dostigao je višemilionske preglede na Youtubeu. Prvo samostalno izdanje je 2019. Vojku V donelo čak tri prestižne nagrade "Porin" u Hrvatskoj – za album godine, najbolji album klupske muzike i najbolje muško vokalno izvođenje.
 
Ulaznice za ove događaje možete pronaći na svim Gigs Tix prodajnim mestima, stoga ne propustite priliku da budete deo spektakularnih koncerata. Ponesite svoju pozitivnu energiju i pripremite se za noći koje će vas ostaviti bez daha.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič