Promocija knjige "Danas nam je divno dno (i drugi igrokazi)" u četvrtak u Bulevar books-u

Promocija knjige "Danas nam je divno dno (i drugi igrokazi)" autora Mićka Ljubičića i Voje Žanetića održaće se u četvrtak, 29. februara, u kafe knjižari Bulevar books.

Po rečima Pece Popovića, "Danas nam je divno dno (i drugi igrokazi) predstavljaju poveće ukoričeno svedočanstvo o nosiocima našeg vremena.

"Pokušaj da se kroz arhetipski odabrane likove, koji nisu za uzor ali su naša sudbina, predstavi stvarnost godina raspleta, sezona sankcija, vreme ratova, bombardovanja i doba divnog dna. Ta smešna slika, zaokružena neprekidnim tenzijama svih vrsta, uistinu tvori zabrinjavajući mozaik o normalnosti društva. Jer, teško da su istorija i sociologija nekom i negde načinili tako dugu neslanu šalu kao nama. U nameri da se zaboravi šta smo, koliko juče, bili, sve se manje snalazimo u nameri da postanemo drugačiji, bolji. Zabezeknuti i dezorijentisani, digli smo ruke od sebe. Ostaje da se ćuti pred graditeljima nakaradne stvarnosti, ili beži u bestragiju. Ako već nije dockan", rekao je Peca Popović.

O knjizi u izdanju "Jež izdavaštva" govoriće Peca Popović i autori Mićko Ljubičić i Voja Žanetić.
 
Promocija je zakazana za 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič