Izložba "Tišina" Marije Ranković od 8. marta u Američkom kutku

Mesec mart Američki kutak posvetiće uspešnim i zanimljivim ženama kroz više programa na kojima će predstaviti žene umetnice, preduzetnice i naučnice.
Prva u ovom nizu biće vizuelna umetnica Marija Ranković čija će izložba "Tišina" biti otvorena na Međunarodni dan žena, 8. marta.
 
Serija radova "Tišina" nastala je kao rezultat istraživanja dela "Mansarda" Danila Kiša.
Marija Ranković rođena je 1998. godine u Užicu. Završila je slikarstvo na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, a trenutno je na doktorskim studijama AUNS na departmanu primenjenih umetnosti. 
Od 2016. godine aktivno izlaže, a do sad je imala pet samostalnih izložbi i učestvovala na brojnim kolektivnim izložbama. 
 
Otvaranje je u petak u 19 časova.
 
Izložba će biti otvorena do 22. marta, a posetioci je mogu pogledati radnim danima od 10 do 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič