Zoster danas na Novosadskom sajmu, promovišu album "Najgori"

Mostarski sastav Zoster u subotu, 16. marta koncertom će promovisati svoj novi album "Najgori", u Hali 2 Novosadskog sajma.
Nakon uspešnog albuma "Srce uzavrelo", grupa Zoster bavi se koncertnim aktivnostima, a u januaru 2019. godine ulaze u studio Baraka u Mostaru i snimaju većinu albuma "Najgori", kao i spot u režiji Miodraga Cicovića za prvi singl "Kuda idu svi ti ljudi".
Nakon turneje po Holandiji, Nemačkoj i Belgiji, te dolaskom pandemije korona virusa, bend napuštaju Atilla Aksoj i Goran Rebac, a na njihovo mesto dolaze Silvije Nuić i Anes Beglerbegović, dok Borjan Milošević dolazi kao tonac.
Godine 2020. grupa potpisuje ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma "Najgori", a u martu izlazi prvi singl "Kuda idu svi ti ljudi",
 
Aprila 2021. izlazi singl "Treba mi keš", u maju 2022. "Čovjek želi da je ptica", a u januaru 2023. "Čovjek zvani činjenica". U junu 2023. objavljuju "Mozak na pašnjak". U septembru 2023. zvanično je objavljen album "Najgori".
 
Ulaznice se mogu kupiti preko Gigstix-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič