Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".
Podsetimo da je 28. januara sala bila rasprodata do poslednjega mesta. 
 
Mićko u ulozi Dr.Agoljuba nastupa više od jedne decenije, u Novom Sadu je nastupao više od 10 puta, a zbog aktuelnosti sadržaja i vrhunskog humora u Mićkovoj interpretaciji, predstava je popularnija nego ikad.

Predstava "One Stvari" je vrlo aktuelna edukativna priča o životnim i seksualnim problemima bračnih partnera, protkana vrhunskim humorom koji fantastično dočarava Dr.Agoljub Mićko Ljubičić.

Predstavu igra već celu deceniju godinu sa velikim uspehom i imali smo priliku da upoznamo pozorišne posetioce koji su predstavu gledali i po sedam puta, dok su dva-tri gledanja sasvim normalna pojava.

"Kabare-seminar 'One Stvari' jeste predstava, ali je mnogo više – terapija. I to uspešna terapija, jer moja publika, odnosno moji 'pacijenti' posle završetka izlaze zadovoljni i nasmejani iz ordinacije... pardon, iz sale", kaže Dr.Agoljub.
 
Preostale ulaznice za ovu sjajnu predstavu mogu se kupiti na blagajni SNP-a.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič