Promocija knjige "Senke sećanja" Duška Bogdanovića u Prometeju

Promocija knjige "Senke sećanja" Duška Bogdanovića biće organizovana u utorak, 26. marta, u galeriji Prometej (Svetozara Miletića 16).
"Senke sećanja" su 12. knjiga novosadskog novinara Duška Bogdanovića. 
 
O knjizi će, osim autora, govoriti i Bogomir Mijatović, Mario Liguori, Zoran Kolundžija i Zoran Strika. 

Kako je zapisao pisac i vanredni profesor na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu Mario Liguori, u "Senkama sećanja" putujemo s Novosađaninom koji je upoznao sve ljude i društvene faze u poslednjih sedamdeset i kusur godina

"I nije čudo da upravo takav čovek, koji se na stranicama ove knjige profiliše kao brižljivi suprug i nežni otac, neustrašivi borac za napredak društva, učesnik i svedok ključnih događaja urezanih u istoriji Novog Sada, ima šta da nam ispriča. Duško to čini sa stilom: ni na jednom mestu ne klizi u gnevne reakcije, a kad baš mora da osudi nekoga, to čini gospodski, zapravo - novosadski", navodi Liguori.
 
Tekstove Duška Bogdanovića mogli ste da čitate i na portalu 021.rs.
 
Promocija knjige će početi u 19 časova, u galeriji Prometej.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič