Premijera predstave "Svet mogućnosti" u subotu u Srpskom narodnom pozorištu

Predstava "Svet mogućnosti", čiji je autor i reditelj Haris Pašović, biće premijerno izvedena u subotu, 6. aprila, u Srpskom narodnom pozorištu.
Premijera predstave "Svet mogućnosti" u subotu u Srpskom narodnom pozorištu
Foto: 021.rs
Predstava govori o životu dece i ljudi sa autizmom i cerebralnom paralizom, kao i o životima članova njihovih porodica, o institucijama koje su deo njihovih života, njihove svakodnevice, o izazovima sa kojima se susreću.
U predstavi igraju: Gordana Đurđević Dimić, Lidija Stevanović, Sanja Ristić Krajnov, Jelena Antonijević, Mina Pavlica, Marija Feldeši, Milan Kovačević, Marko Savković, Vukašin Ranđelović, Aljoša Đidić, Aleksandar Sarapa, Rade Perović.
"Jedna reč koja mi je stalno, tokom rada na ovoj predstavi, bila pred očima je - odgovornost", kaže glumac Marko Savković.
 
"Razmišljao sam koliko mi moramo pristupiti ovoj predstavi na jedan odgovoran i specifičan način. Pokušali smo da otvorimo taj svet mogućnosti, po mom mišljenju, na neki poseban, zanimljiv i maštovit način", navodi on.
 
Premijera predstave "Svet mogućnosti" je u subotu, 6. aprila, od 19.30h, na sceni "Pera Dobrinović", a prva repriza je u utorak, 9. aprila.
Nakon premijere u Novom Sadu, predstava će se izvoditi i u gradovima partnerima - Sarajevu, Zagrebu i Budvi.
 
Projekat je rađen u saradnji Srpskog narodnog pozorišta, Centra East - west iz Sarajeva, Grada teatra Budva i Plesnog centra Tala. 

Teme

snp

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič