Pijanistkinja Polina Osetinska i Vojvođanski simfoničari u Sinagogi

Zvezda današnje svetske pijanističke scene, Polina Osetinska, ponovo će nastupiti u Novom Sadu.
Pijanistkinja Polina Osetinska i Vojvođanski simfoničari u Sinagogi
Foto: Pixabay
U Sinagogi će, u subotu, 13. aprila, sa Vojvođanskim simfonijskim orkestrom izvesti čuveni Koncert za klavir i orkestar br. 3, u C-duru, op. 26, Sergeja Prokofijeva.
U drugom delu, publika će imati priliku da sluša Simfoniju br. 1, u F-molu, op. 10, Dimitrija Šostakoviča, u kojem će solističku deonicu na klaviru izvesti renomirana novosadska pijanistkinja Rita Kinka. 
 
Vojvođanskim simfonijskim orkestrom dirigovaće Bojan Suđić.
Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Muzičke omladine Novog Sada (Katolička porta 2/II) svakog radnog dana od 9 do 13 časova kao i dva sata pre početka koncerta u holu Sinagoge. 
 
Cena karte je 1.500 dinara, dok studenti, đaci i penzioneri imaju 50% popusta. Ulaznice sa popustom se mogu kupiti isključivo lično.
 
Koncert počinje u 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič