Tribina kampanje FERKA u nedelju u Radničkom domu

Tribina kampanje FERKA održaće se u Novom Sadu u nedelju, 26. maja u Radničkom domu (Bulevar Mihajla Pupina 24).
Razgovaće se o uslovima izlaska na lokalne izbore, zašto je važno ne odustajati od prava glasa i značaju Novog Sada kao ključnog mesta izborne borbe.
Na javnoj debati će učestvovati:
Milena Dragićević Šešić, univerzitetska profesorka, Zoran Gavrilović, BIRODI, Jelica Minić, Evropski pokret u Srbiji, Savo Đurđić, sudija u penziji, Mila Pajić, studentkinja, Petar Janjatović, muzički novinar i publicista, Boško Savković, pisac i novinar, Jelena Kleut, univerzitetska profesorka i Marijana Pajvančić, profesorka prava u penziji.
 
Razgovor moderira novinarka Marina Fratucan.
 
Tribina počinje u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Susreti studenata gitare do 16. juna

Susreti studenata gitare akademija i fakulteta muzike u regionu održava se do 16. juna, u organizaciji Departmana muzičke umetnosti Akademije umetnosti Novi Sad.

"Grade 2" 13. juna u Fabrici

Jedan od najaktivnijih, najaktuelnijih i najkvalitetnijih pank bendova "sa ostrva" - Grade 2, posle nekoliko godina vraća se u Novi Sad, u četvrtak, 13. juna, kada će nastupiti u SKCNS Fabrici.