Novo izdanje kviza opšteg znanja danas u Radio kafeu

Treći pab kviz opšteg znanja u organizaciji tima "Inkvizitor", održaće se danas, 19. juna u Radio kafeu, u Svetozara Miletića 45.
Novo izdanje kviza opšteg znanja danas u Radio kafeu
Foto: 021.rs
Ovo nadmetanje organizuje isti tim koji već nekoliko nedelja unazad vodi pab kviz "Na jedno slovo" u Radio kafeu, a kako je 021 rekao kvizmaster Branimir Arsić, reč je o standardnom kvizu koji uključuje devet oblasti: film, muzika, mozgalice, opšta kultura, sport, književnost, istorija, geografija i tajna oblast koju saznaju neposredno pred drugo poluvreme. 
 
Za najbolje su, kao i uvek, obezbeđene nagrade. Pobednici kviza kući će poneti knjige i medalje, a njihov ceh ide na račun kuće. Ekipa koja osvoji oblast večeri, dobija picu po izboru. Pobednička ekipa ne ulazi u konkurenciju za oblast večeri. Treće mesto dobija turu pića za celu ekipu, sa tim što pobednička ekipa i osvajač oblasti večeri ne ulaze u ovu konkurenciju.
 
Kotizacija po ekipi od pet članova će iznositi 600 dinara, dok za ekipe od po tri ili četiri člana kotizacija iznosi 500 dinara.
 
Prijave su obavezne jer je broj mesta ograničen.
 
Ekipu možete prijaviti na 069/1000-600, ili porukom u inbox, uz kontakt telefon kapitena i naziv ekipe.
 
Kviz će početi u 19:30 časova

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".