Tanja Tucić 11. novembra u Radio kafeu čita svoje priče

Ciklus susreta sa zanimljivim piscima u Radio kafeu, promovisanja dobrog pisanja i otkrivanja knjiga koje se moraju pročitati - "Čitologija" - otvoriće u ponedeljak, 11. novembra autorka zbirke izuzetnih priča "Sigurnosti nema ali puno toga drugog ima".
Tanja Tucić 11. novembra u Radio kafeu čita svoje priče
Foto: 021.rs
Publika će uživo čuti neke od najboljih priča Tatjane Tucić, koje je u formatu ljubavnog vikend romana, objavila pre izvesnog vremena. 
 
"Sigurnosti nema ali puno toga drugog ima" - naslov je njene zbirke priča koje otkopčavaju dušu onako kako to rade samo vrhunski pronalazači kompleksnijeg smisla reči. 
 
Nastale iz radosti i tuge, euforije i depresije, iz samoće i straha - od starenja, smrti, neke iz zezancije, sve priče su, bez izuzetka, mali praznici prefinjenog pisanja.
 
Tempirana bomba govana, Kolji, i u supu, Voli svoga idiota, Prkos i goruća ljubav, Pidžama, Pred smrt biće nam najlepše, Martina mera života, samo su neke od priča koje će ljubitelje dobrih tema i uzbudljivog pisanja navesti da posegnu za knjigom priča Tatjane Tucić.
 
Priče će čitati autorka. 
 
Promocija će početi u 19 časova.
  • Deo Demosa

    05.11.2019 16:34
    Loodilo
    Taca je zakon!
  • Jelena

    05.11.2019 09:48
    Jedva cekam !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".