Veče posvećeno Lenardu Koenu u Radio kafeu: Film, novi album i pesnikov koktel

Događaj posvećen pesniku Lenardu Koenu "Thanks for the Dance" održaće se u Radio kafeu (Miletićeva 45), danas, 24. novembra.
Veče posvećeno Lenardu Koenu u Radio kafeu: Film, novi album i pesnikov koktel
Foto: 021.rs
Velikog kanadskog pesnika prisetićemo se događajem u Radio kafeu, kada ćemo gledati film, ispijati Koenov koktel po imenu "Red Needle", slušati novi album "Thanks for the Dance", a prisetićemo se i ranije objavljenih pesama koje rado slušamo. 
 
Događaj se organizuje povodom objavljivanja posthumnog albuma Lenarda Koena "Thanks for the Dance", na kojem se nalazi devet novih pesama. 
 
Kako bismo poslušali ono šta nam je Koen ostavio i posle njega, najpre ćemo se prisetiti samih Koenovih početaka kroz film "Ladies and Gentlemen... Mr. Leonard Cohen". Ovaj dokumentarac prati karijeru Koena kao pesnika i romanopisca, pre nego što je postao jedan od najvažnijih kanadskih autora. Film nema prevod na srpski jezik, ali će postoji titl na engleskom.
 
 
Nakon projekcije filma koji traje 45 minuta, zajedno ćemo slušati album "Thanks for the Dance", koji je objavljen pre dva dana. Posle preslušavanja devet novih pesama, posetioci će moći da nastave razgovor u prijatnoj atmosferi uz, naravno, Koenovu muziku u pozadini.
 
Tokom cele večeri posetioci će moći i da probaju "Red Needle", koktel koji je Koen osmislio dok je boravio u Nidlsu, u Kaliforniji. Koktel će biti pravljen specijalno za ovu priliku.
 
Dođite da se kroz muziku, film, piće i razgovor podsetimo velikog pesnika.
 
Događaj počinje u 19:30 časova, danas, 24. novembra, u Radio kafeu (Miletićeva 45), a ulaz je besplatan. O događaju možete da se informišete i OVDE.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".