Rasprodat Stand up Darka Mitrovića u Radio kafeu, novi nastup 13. decembra

Nakon svog prvog nastupa pred novosadskom publikom 12. decembra u Radio kafeu, poznati radio i tv voditelj, kolumnista i komičar Darko Mitrović izaći će na istu binu i dan kasnije, u petak 13. decembra.
Rasprodat Stand up Darka Mitrovića u Radio kafeu, novi nastup 13. decembra
Foto: 021.rs

Njegov Stand up "Sto mu gromova" zakazan za 12. decembar rasprodat je u rekordnom roku, pa će na zadovoljstvo brojnih fanova Mitrović Novosađanima upriličiti još jedno nezaboravno veče komedije.

Darko inače sa kolegom Markom Stepanovićem uređuje i vodi višestruko politički sputavanu humorističku emisiju "Mentalno razgibavanje" koja se trenutno emituje u Jutarnjem programu televizije Nova S. "Sto mu gromova" ovog četrdesetšestogodišnjeg najzabranjenijeg radijskog voditelja i cinika je o svakodnevnici, politici, seksu... Po ko zna koji put sa publikom će podeliti svoj život, kroz sada već prepoznatljiv humor sa elementima drame, komedije i horora, ali i neočekivanih obrta sa srećnom završnicom.  

Stand up nastup Darka Mitrovića koji će vas nasmejati do suza jednostavno se ne propušta! I zato kupite kartu na vreme, jer će posle biti kasno, kapacitet Radio kafea je ograničen.

Manji broj ulaznica je po promotivnoj ceni od 800 dinara, a potom će cena karte biti 1.000 dinara. Ulaznice se mogu kupiti putem Gigstix-a, na njihovim prodajnim mestima ili poručiti onlajn OVDE.

Vrata kluba se otvaraju u 20h, program počinje posle 21h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".