Humanitarni kviz za malog Kostu sutra u Radio kafeu

Humanitarni kviz u organizaciji tima Inkvizitor održaće se sutra, 18. decembra, u Radio kafeu, u Svetozara Miletića 45.
Humanitarni kviz za malog Kostu sutra u Radio kafeu
Foto: 021.rs
Sav prihod od kotizacije za učešće i donacije koje budu prikupljene, biće uplaćene za dečaka Kostu Petkovića. Kosta Petković iz Veternika ima šest godina, a sa dve i po godine dijagnostikovana mu je akutna mijeloidna leukemija. Neophodna mu je transplantacija koštane srži koju je potrebno obaviti u inostranstvu.
 
Oblasti na kvizu iste su kao na klasičnom takmičenju koje Inkvizitor redovno organizuje u Radio kafeu. Učesnike čekaju izazovi iz opšteg znanja, geografije, književnosti, mozgalica, istorije, oblasti večeri, sporta, filma i muzike.
 
Iako je kviz humanitarnog karaktera, najbolje očekuju nagrade. Za pobednike su obezbeđene knjige izdavačke kuće Laguna, a ceh ide na račun kuće. Ekipa koja osvoji oblast večeri dobija picu po izboru. Za ekipu koja osvoji odabranu oblast obezbeđene su kobasice po izboru. Ekipa sa drugim najboljim plasmanom dobija turu pića.
 
Za učešće se možete prijaviti na broj telefona 069/1000-600.
 
Kviz počinje u 19:30 časova.
  • milicica

    17.12.2019 17:50
    neka mi bog oprosti
    Ali se ja pitam ko je onaj koji odlucuje da se toliki broj dece leci u inostranstvu i zar se kod nas ne vrsi presadjivanje kostane srzi vec mora napolju za toliki novac ili je to samo ono ljudski sto mogu da razumem zelja roditelja i nada da ce to napolju biti bolje uradjeno. Nije mi namera da nikog uvredim i ponavljam razumem ali se pitam kako i na koji nacin to utraditi da se sredstva usmere na poboljsanje i stanja druge dece i tesko obolelih .
  • Dzo

    17.12.2019 14:33
    Dzo
    Juče objavljuju vest stadion gradimo od dvesta miliona eura a deca nam se ovako leče bagro lopovska sram vas bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".