Monodrama "Marta Bereš one girl show" večeras u Radio kafeu

Glumica "velikog talenta, veštine i lepote, poezije i scenske energije, ali i čarobne i samokontrole", Marta Bereš, prvi put u Srbiji u jednom klubu izvešće svoj mali glumački masterklas.
Monodrama "Marta Bereš one girl show" večeras u Radio kafeu
Foto: 021.rs
Izuzetna Marta Bereš, sigurno jedna od najboljih glumica u regionu, dobitnica brojnih nagrada, najblistavije ime čuvenog "Deže Kostolanji" teatra Andraša Urbana, danas, 18. februara stiže u Radio kafe, kada će izvesti svoj glumački masterklas - monodramu "Marta Bereš one girl show".
 
To je priča o glumici - a zapravo o ženama generalno - svim tabuima i predrasudama našeg društva prema ženskom biću na sceni.
 
Kroz razne situacije, koje je kao glumica doživela, na duhovit i lucidan način, sa mnogo mere, stila i ukusa, Marta Bereš govori o očekivanjima publike i nadama glumice, sve težoj komunikaciji među ljudima, problemu rodnog i nacionalnog identiteta, licemerju, lažnim autoritetima i "sumnjivoj paučini slave".
 
Sve zajedno razlog je da se vidi ova odlična predstava sa kabaretskim oreolom, i to prvi put u Srbiji u jednom klubu - u Radio kafeu.
 
Predstava se igra na srpskom jeziku. "Marta Bereš one girl show" počeće u 19 časova.
 
Ovo izvođenje predstave je rasprodato. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".