Reditelj Gorčin Stojanović večeras u Radio kafeu: O self-marketingu - "Igraj kao Bekam"

U okviru februarskog ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim", večeras će u Radio kafeu gostovati reditelj Gorčin Stojanović.
Reditelj Gorčin Stojanović večeras u Radio kafeu: O self-marketingu - "Igraj kao Bekam"
Foto: 021.rs
"Igraj kao Bekam" naslov je večeri tokom koje će ovaj reditelj, sa ozbiljnim kvalitetima teoretičara kulture, govoriti o self-marketingu.
 
Zašto danas nije dovoljno samo dobro igrati (fudbal) nego, još važnije, dobro se "upakovati", zašto ljudi danas pre svega moraju biti svoje hodajuće reklame, a ne samo neko ko dobro zna svoj posao? Da li će to vreme selfadvertajzinga ikada proći? Da li je baš sve marketing, odnosno bruto i neto? Jesmo li mi danas uopšte ono što zaista jesmo ili smo tek puka želja nas samih?
 
Zašto fudbal nije više fudbal, a pozorište - pozorište, već imamo fudbalski rečnik u pozorištu, a tek ponekad poeziju na terenu?
 
Razgovor počinje u 19 sati.
 
Ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".