Đoković pobedio Federera za finale AO

Treći teniser sveta, Novak Đoković, pobedio je Rodžera Federera u polufinalu Australian opena rezultatom 3:0, po setovima 7:6, 7:5 i 6:4.

Treći teniser sveta, Novak Đoković, pobedio je Rodžera Federera u polufinalu Australian opena rezultatom 3:0, po setovima 7:6, 7:5 i 6:4.

Ovo je bio 20 duel Đokovića i Federera. U prethodnih 19 Đoković je šest puta pobedio najboljeg tenisera svih vremena.

Đokoviću je ovo treće finale Grend slem turnira u karijeri. 2008. godine u Melburnu, osvojio je titulu na Australian openu, pobedivši Žo-Vilfreda Congu. 2007. i 2010. godine izgubio je finala u Njujorku, od Federera i Nadala.

U drugom polufinalu Australijen opena u muškoj konkurenciji igraju Britanac Endi Mari i Španac David Ferer.

  • mladen

    04.02.2011 20:37
    o porezu
    Novak a sta je meni ova usrana Srbija pa dala a ja opet moram da joj plaćam porez a?Hoću i ja da plaćam porez u monaku na moju platu od 250e necu ovde.ali ja sam samo obican smrtnik meni se to ne moze...sto se mene tiče djokivic igra i zaraadjuje za sebe i svoje dupe a ne moje, prema tome niti navijam za njega niti mi se jebe koga je pobedio a koga ne.sto se mene tice moze i da crkne i to mi svejedno.
  • zika

    29.01.2011 18:19
    Porez
    Alo bre tamo se ne placa porez,sta vam je bre???
  • 28.01.2011 11:43
    Njegova promocija Srbije u pozitivnom smislu vise vredi od poreza !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.