Prvih 15.000 fanova već osiguralo ulaznice za Exit i Sea Dance

Juče u ponoć završena je globalna praznična akcija, u okviru koje su fanovi kupovinom ulaznice za Exit dobili i ulaznicu za Sea Dance na poklon.
U poslednjih nekoliko sati akcije interesovanje za ulaznice bilo je toliko da je sajt exitfest.org zabeležio jednu od najvećih poseta ikada. Ovo je ujedno prvi put da je sredinom januara prodato čak 15.000 ulaznica za Exit Avanturu, a sudeći po interesovanju koje su proizvele rane objave prvih izvođača, ovogodišnje izdanje nadmašiće čak i prethodno, rekordno izdanje Exit Avanture. Uskoro slede objave novih izvođača, među kojima su i neke od najvećih muzičkih zvezda današnjice. 
 

                                                                                                                                    

U prodaji su ulaznice za Exit festival po ceni od 5.990 dinara, što predstavlja uštedu od 55% u odnosu na finalnu cenu, kao i za Sea Dance, po ceni od 3.990 dinara, sa 60% popusta u odnosu na krajnju cenu. Ulaznice za Exit avanturu, koju zajedno čine festivali Exit i Sea Dance, prodaju se po zbirnoj ceni od 6.990 dinara, sa 60% popusta u odnosu na finalnu cenu Exit Avanture. Ove ulaznice su dostupne putem sajta www.exitfest.org, te preko prodajne mreže Gigs Tix, na preko 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije, među kojima su i knjižare Vulkan, te lanac prodavnica Corner Shop. 
 
U prodaji su i turistički paketi koji sadrže i ulaznicu i smeštaj već od 65 evra za Exit festival ili samo 89 evra za celu Exit Avanturu i mogu se naručiti putem sajta exittrip.org. Paketi sadrže ulaznice i smeštaj u festivalskim kampovima na peščanim plažama na Dunavu i Jadranu, a na sajtu Exit Tripa, zvanične turističke agencije Exit Avanture, moguće je odabrati i drugi smeštaj, u hostelu ili apartmanima. Takođe, moguće je rezervisati i polazak posebnim autobuskim vožnjama za Novi Sad ili Budvu iz Beograda, Novog Sada ili Niša.
 
Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim se Exit Avanturisti sele na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Nastupe na magičnoj Exit Avanturi 2016 među prvima su potvrdili i trenutno najveća svetska hip-hop zvezda, Wiz Khalifa, indi-rok senzacija Bastille, izrazito traženi londonski reper Stormzy, belgijski hitmejker Lost Frequencies, kultni muzički kolektiv Dub Pistols i najtraženiji holandski bend Kensington.
 
I Dance Arena je potvrdila svoje prve zvezde, koje u četvrtak 7. jula predvodi harizmatični Solomun, dok su za subotnju groznicu zaduženi apsolutni hitmejker Robin Schulz, holandska zvezda Nicky Romero, te vlasnici aktuelnih superhitova prošlog leta Feder i Sam Feldt. Prati ih i impresivna lista bass izvođača od Petrovaradina do Jaza, a prvi potvrđeni su rodonačelnici žanra i drum'n'bass prvaci DJ Hype i Andy C, te najveće dubstep zvezde Modestep i Zomboy. Pridruće im se i vodeća imena nove generacije Wilkinson, Ivy Lab i Sub Zero, a specijalno mesto u programu glavne bine Exita rezervisano je za Ms. Dynamite. Druga po veličini elektronska bina Exit festivala, No Sleep Novi Sad, potvrdila je dolazak jednog od najpopularnijih svetskih tehno klubova, pariski Concrete, koje će na tvrđavi predstavljati Tommy Four Seven, Antigone, Francois X i Shlømo.
 
Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.