VIDEO: "Hurts" na ovogodišnjem Sea dance festivalu

Britanska grupa "Hurts" nastupiće 16. jula na glavnoj bini Sea dance festivala, u okviru velike svetske turneje za novi album "Surrender".

O vrtoglavom uspehu mančesterskog benda koji predvodi autorski duo Theo Hutchcraft i Adam Anderson, najbolje govore milioni prodatih albuma i singlova, te rasprodate turneje širom sveta.

Pod otvorenim zvezdanim nebom Jaza na obali Jadrana, publika će uživo čuti i nove hit singlove "Some Kind of Heaven", "Lights", "Stay", "Miracle" "Illuminated", "Sunday" i "Wonderful Life".

"Hurts" su u međuvremenu sarađivali sa najvećim svetskim zvezdama kao što su Calvin Harris i Kylie Minogue, čiji su jedan od omiljenih bendova. Nastupali su na najvećim svetskim festivalima, među kojima i više puta na Glastonberiju, čija publika ih je nagradila titulom benda sa Najboljim nastupom uživo, i to ispred grupa Radiohead, U2 i Coldplay.

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea dance festivala od 14. do 16. jula.

Ulaznice za Exit i Sea dance prodaju se po ceni od 5.990, odnosno 3.990 dinara, dok cela Exit Avantura košta 6.990 dinara Ulaznice su dostupne putem www.exitfest.org, te u prodajnoj mreži Gigs Tix.

U toku je i prodaja povlašćenih ulaznica za srednjoškolce i studente po cenama od 5.999 dinara za Exit Avanturu, te 5.499 dinara za Exit festival, a ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tix uz validnu đačku knjižicu ili indeks.

Putem sajta exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj od 65 evra za Exit ili 89 evra za celu Exit Avanturu.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit