Otkazano zagrevanje za Future Shock binu u Brod teatru

Promocija Future Shock bine Exit festivala u Brod teatru najavljena za večeras je otkazana zbog Dana žalosti u Vojvodini.
Na Future Shock bini, predstaviće se budućnost muzičke scene i najuzbudljiviji mladi bendovi.
 
Jedna od najstarijih bina Exit festivala, ima tradiciju promovisanja novih autora i afirmaciju nove srpske i regionalne cene, a kroz nju su do sada prošle stotine bendova, od kojih su mnogi danas izrasli u zvezde velikih bina, ne samo na EXIT festivalu, već i širom zemlje i regiona. Pobednici godišnjeg konkursa Play@Exit predstaviće svoje umeće i na ostalim muzičkim zonama širom Petrovaradinske tvrđave kao što su Explosive, Fusion, No Sleep Novi Sad i Urban Bug bina.
 
U periodu od juna do septembra, Brod Teatar je usidren na obali Dunava, na Beogradskom keju (pored mosta Duga) i ponudiće dva meseca ispunjena raznim sadržajima na reci. Osnovna ideja programa je da se kroz koncept  "otvorenih vrata" razvija saradnja kulturnih aktera i umetnika sa jedne strane, a sa druge strane da se ponudi kvalitetan, raznovrsan i dostupan kulturni program publici.
 
Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula.
 
Nastupe su već potvrdili The Prodigy, Skrillex, Ellie Goulding, David Guetta, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, Stereo MC'c, The Vaccines, Richie Hawtin, Jeff Mills, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Robin Schulz, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Andy C, Maceo Plex, Black Coffee, Banco de Gaia, Cock Sparrer, Paradise Lost, klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle, te brojni drugi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit