Treći dan Exit-a uz Robina Šulca, Niki Romera i Disciplinu Kičme

Program trećeg dana Exit festivala počeće večeras od 19 časova, kada će se otvoriti kapije Petrovaradinske tvrđave.
Veče na glavnoj bini otvoriće novosadski bend Killo Killo Banda, čiji je frontmen Vojislav Malešev za 021.rs poručio da publika može da očekuje puno novih pesama, ali i jednu od njihovih najboljih svirki do sada. Drugo veliko ime domaćeg roka koje će nastupiti na glavnoj bini jeste Disciplina Kičme, koji će predstaviti svoj novi album "Opet". Ipak, publika najviše isčekuje dva sata iza ponoći kada će nastupiti Modestep DJ Set.
 
Na Dance areni će nastupiti najveće zvezde treće večeri festivala. Uvertiru će napraviti Beatshakers, a potom će nastupiti Nicky Romero i Robin Shulz.
 
Na Fusion stage-u večeras će nastupiti grupa Balkanika, nakon koji će na scenu nastupiti Iskaz, Lolobriđida i Ateist Rep, koji će nastupiti od 04:30 časova.
 
Kao i prethodna dva dana, i večeras će od 19 časova biti organizovana tribina. Ovog puta će tema biti Radio-televizija Vojvodina, o čemu će govoriti sociolog Aleksej Kišjuhas, novinarke Sanja Kljajić i Vanja Đurić, dok će razgovor voditi novinarka "Danasa" Gordana Nonin.
 
Kompletnu listu za izvođačima i satnicom možete pogledati OVDE.
  • Sivi dom

    09.07.2016 23:45
    Peticija da se Niki-u da besplatan cetvorodnevni odmor u Merosini za vreme svetskog festivala
  • NIKI

    09.07.2016 19:54
    peticija
    Treba pokrenuti peticiju za izmestanje exita negde na livadu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit