BBC uvrstio Exit među najbolje festivale na svetu

Britanski javni servis BBC uvrstio je Exit među sedam najvećih svetskih festivala, zajedno sa festivalskim gigantima kao što su Glastonberi, Rok in Rio i Vudstok Poland.
BBC uvrstio Exit među najbolje festivale na svetu
Foto: 021.rs
BBC navodi da se Exit "održava na tvrđavi u Novom Sadu u Srbiji, a samo prošle godine na festival je došlo preko 200.000 posetilaca iz više od 60 zemalja sveta".
 
Istovremeno, na drugoj listi ovog britanskog medija, Exit je naveden kao jedan od deset muzičkih događaja sa najboljim lokacijama, jer je Petrovaradinska tvrđava "jedna od najuzbudljivijih festivalskih lokacija u Evropi".
 
Na ovoj listi pojavili su se i drugi festivali kojima je mesto održavanja glavni adut, kao što su škotski Tiri i engleski End of the roud.
 
U godini kada je po drugi put poneo titulu najboljeg velikog evropskog festivala, Exit privlači pažnju medija, pa ga je tako Fajnenšal tajms nazvao "Glastonberi na Dunavu", a CNN ga označio kao obaveznu stavku pri poseti Srbiji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.