Svetski mediji saglasni - EXIT je krunski dragulj među festivalima!

Vodeći svetski mediji saglasni su da je EXIT jedan od najboljih muzičkih festivala, a tome svedoči i podatak da broj inostranih gostiju beleži rast od čak 30 odsto.
Već je izvesno je da će ovogodišnje izdanje nadmašiti dosadašnja, a u prilog tome govore i pohvale sa svih krajeva sveta od medija sa globalnim uticajem. Najznačajniji britanski muzički magazin "NME", posvetio je čitav tekst EXIT-u i njegovoj bogatoj aktivističkoj istoriji nazivajući ga "četvorodnevnom proslavom uz gotovo sve muzičke pravce koji postoje".
 
Sama lokacija Petrovaradinske tvrđave opisana je kao "najviše idilično mesto za posmatranje izlazaka sunca". Reči hvale nije štedeo ni moćni Rolling Stone navodeći već u naslovu The Cure, Skeptu, Gretu Van Fleet i Paula Kalkbrennera, poručujući da, iako je početak festivala zakazan za 4. jul, ovogodišnje izdanje EXIT-a je već uspelo.
 
Britanski "Mirror" svojim čitaocima predlaže EXIT i njegovu "legendarnu Arenu" kao nezaobilaznu stavku među "savršenim žurkama", dok nakon prošlogodišnjih pohvala za program od strane američkog "Forbes" magazina, i rusko izdanje ovog čuvenog magazina istaklo je festival na tvrđavi kao jedan od sedam najboljih u Evropi. 
 
"Svetska biznis biblija" navodi program krcat vodećim muzičkim imenima, ali izdvaja i spektakularan kamp na jednoj od najlepših peščanih plaža na Dunavu, kao i šarenoliku ponudu hrane i pića koju nudi festival. Da je interesovanje veliko od istoka do zapada, najbolje potvrđuje činjenica da "Forbes" ponovo priprema, ovog puta još veću priču o Exitu, koja će biti objavljena neposredno pred početak festivala.
 
I eksperti svetske elektronske scene, DJ Mag, zatim popularni "GQ" magazin, "Cosmopolitan", "Clash" magazin, kao i vodeći turistički vodič "Conde Nast Traveller", i mnogi svetski mediji pišu da je EXIT festival koji se mora posetiti.
 
Popularna EXIT akcija ove godine dostigla je rekordnu potražnju, te su sve predviđene ulaznice u dosad najvećem planiranom kontigentu planule čak tri dana pre roka.
 
U prodaji su nove, brojem vrlo ograničene serije ulaznica, te komplet ulaznica trenutno iznosi 6.990 dinara, dok se jednodnevne ulaznice mogu kupiti po cenama već od 2.790 dinara.
 
Sve cene i načini kupovine mogu pronaći na exitfest.org. Hoteli u Novom Sadu rasprodati su nedeljama unapred, pa gosti iz preko 90 zemalja sveta svoj smeštaj traže u privatnim apartmanima i sjajnom EXIT kampu na Štrandu, najlepšoj peščanoj plaži na Dunavu. Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i paketi koji pored ulaznica, sadrže i prevoz, i smeštaj, među kojima i mini letovanje za samo 3.000 dinara od 2. do čak 9. jula u EXIT kampu na Štrandu, najlepšoj peščanoj plaži na Dunavu.
 
Na ovogodišnjem izdanju EXIT festivala nastupiće heroji nekoliko generacija, ali i vodeće svetske zvezde raznih muzičkih žanrova, a izdvajaju se The Cure, Greta Van Fleet, The Chainsmokers, DJ Snake, Carl Cox, Skepta, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Dimitri Vegas & Like Mike, Peggy Gou, Solomun, Tom Walker, IAMDDB, Jeff Mills, Chase & Status RTRN II Jungle, White Chapel, Desiigner, Maceo Plex, The Selecter, Charlotte De Witte, Lee Burridge, Lost Frequencies, Sofi Tukker, Tale of Us, Boris Brejcha, Dax J, I Hate Models, Giorgia Angiuli, DVS1, Blawan, te stotine drugih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit