Specijalan set Davida Guette tačno u ponoć - Cypressi, Snoop i Hardwell pojačavaju Exitov novogodišnji program

EXIT festival u novogodišnjoj noći ponudiće festivalskim fanovima širom sveta svojevrstan izlaz iz trenutne situacije kroz specijalni TV program preko Facebook i Youtube stranice.
Novogodišnji specijal obuhvatiće nastupe zvezda kao što su The Cure, The Prodigy, Migos, The Chainsmokers, Motorhead, Moby, Faithless, Liam Gallagher, Jason Derulo, Atoms For Peace, Damon Albarn, Hurts, Pet Shop Boys, Nile Rodgers i mnogi drugi. Ovim udarnim imenima su se u poslednji čas priključili i Snoop Dogg, Cypress Hill, Hardwell, i Gloria Gaynor, koji su sa velikim razumevanjem prihvatili da budu deo ovog projekta, dok će tačno u ponoć, specijalno ovom prilikom premijerno biti emitovan i nastup zvanično najboljeg svetskog di-džeja Davida Guette.
 
Tako će se 31. decembra, sa početkom u 21:21 čuti neki od najupečatljivijih legendi Petrovaradinske tvrđave, čiji su nastupi tokom godina obeležili glavnu binu Exit festivala.
 
Novogodišnji program moći će da se prati na Facebook stranici i YouTube kanalu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit