VIDEO: Exit 2024. godine održaće se od 11. do 14. jula, pogledajte snimak sa najlepšim trenucima

EXIT festival je objavio video u kojem se zahvaljuje svim fanovima i izvođačima na najlepšim trenucima tokom četiri julska dana.

Otkriven je i novi datum za 2024. godinu. Novo izdanje Exit-a održaće se od 11. do 14. jula.

Na Exit-ovom sajtu je od sada, pa do 21. jula moguća registracija za najpovoljnije festivalske ulaznice.

"Završena je još jedna EXIT avantura, koju je proslavilo više od 200.000 fanova, uz nastupe neverovatnih izvođača, među kojima su The Prodigy, Wu-Tang Clan, Skrillex, Eric Prydz, Alesso, Onyx, Nina Kraviz, Indira Paganotto, Amelie Lens, Hot Since 82, Viagra Boys, Dimitri Vegas & Like Mike, Vintage Culture, Sofi Tukker, Epica, CamelPhat i mnogi drugi, koji su se na Petrovaradinskoj tvrđavi osećali kao kod kuće", poručuju iz festivala.
 
 
Dodaju da fanovi festivala imaju jedinstvenu priliku da popune ovaj kratak formular i budu među prvima koji će osigurati ulaznice za EXIT 2024 po najboljim cenama. 

Teme

EXIT

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit