VIDEO: Najiščekivaniji filmovi godine

Tokom finala nacionalnog šampionata u američkom fudbalu, premijerno su prikazani trejleri za osam najočekivanijih filmova ove godine.

U pauzi je prikazano osam filmskih naslova za koje se očekuje da postanu veliki filmski hitovi.

"Džejson Born"
 
Met Dejmon će se ponovo pojaviti u ulozi Borna. Premijera ovog filma zakazana je za 29. jul.
 
 
"Kapetan Amerika: Građanski rat"
 
Film koji će se premijerno prikazati 6. maja ima vrlo dinamičan trejler, a u njemu se pojavljuju i neki od likova iz "Osvetnika".
 
 
"Knjiga o džungli"
 
Ovo ostvarenje je potpuno nova igrana epska avantura o dečaku koji je odrastao sa divljim životinjama. Premijerno prikazivanje filma u Srbiji je zakazano za 14. april.
 
 
"Dan nezavisnosti: Oživljenje"
 
Nastavak poznatog filmskog hita u bioskope dolazi 24 juna. Bil Pulman neće odustati bez borbe, ali vanzemaljci imaju novi plan.
 
 
"X-ljudi: Apokalipsa"
 
Novi film će okupiti staru ekipu, a na platnu će im se pridružiti i Olivija Mun i Oskar Ajzak, koji će tumačiti glavnog negativca. Film će se prvi put prikazati 27 maja.
 
 
"Eddie the Eagle"
 
Priča o prvom Britancu koji je predstavljao svoju zemlju u takmičenju u ski-skokovima na olimpijadi. Premijera ovog ostvarenja je zakazana za 26. februar.
 
 
"Tajni život ljubimaca"
 
Film, koji će se u bioskopima pojaviti 8. jula, otkriva šta ljubimce rade dok ih ne posmatramo.
 
 
"Dedpul"
 
Nekonvencionalni Marvelov antiheroj u bioskope u Srbiji dolazi 10. februara.
 
 
Autor: Huffington post

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.