Leonardo Dikaprio na sudu zbog filma "Vuk sa Volstrita"

Glumac Leonardo Dikaprio naći će se kao svedok na sudu u slučaju u vezi sa filmom "Vuk sa Volstrita" iz 2013. godine.

Endrju Grin, bivši izvršni direktor brokerske firme "Straton Oakmont" zahteva 25 miliona dolara odštete u tužbi koju je podneo protiv producentske kuće "Paramaunt pikčrs", kao i ostalih producenata. U tužbi se navodi da je u filmu predstavljen kao "kriminalac, uživalac droge i poremećeni čovek" kroz lik Nikija Koskofa.

Dikaprio je pozvan u svojstvu svedoka, a njegovi advokati su saopštili da je njegovo razumevanje scenarija, improvizacija drugih glumaca u filmu, kao i kreativnih odluka koje su doneli drugi glumci "previše siromašna da bi on mogao valjano da svedoči u ovom slučaju".

Ipak, sud je zahtevao da se Dikaprio pojavi kao svedok.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.