Terminator ide u penziju

Terminator, poznati kiborg koji putuje kroz vreme u tumačenju Arnolda Švarcenegera, neće se, izgleda, više vraćati u bioskope.
Izvori bliski studiju "Paramaunt" kažu da je otkazano planirano snimanje nastavka.
 
- Gotovo je za Terminatora i Arnolda. Studio je precrtao novi nastavak u svom planeru - prenosi "Njujork dejli njuz". Poslednji film iz franšize, "Terminator: Genesis", izašao je 2015. i zaradio 400 miliona dolara, ali to, izgleda, nije bilo dovoljno.
 
Švarceneger je prvi put igrao Terminatora 1984. u filmu o kiborgu poslatom kroz vreme da ubije ženu koja je trudna i nosi vođu budućeg pokreta otpora. Uloga ga je učinila svetskom zvezdom i ponovio ju je u još dva nastavka: "Sudnji dan" (1991) i "Ustanak mašina" (2001). U ambiciozno spremanom četvrtom nastavku, "Spasenje" (2009), pojavio se na kratko, dok se u "Genesisu" vratio kao glavni junak.
 
Taj film je odlično prošao u ostatku sveta, posebno u Kini, ali je u SAD gledanost bila slaba što je, pretpostavlja se, bilo presudno u donošenju odluke da se Terminator pošalje u penziju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film