VIDEO: Prvi trejler za film Bredlija Kupera sa Lejdi Gagom

Objavljen je prvi trejler filma "A Star Is Born" čiji scenario i režiju potpisuje Bredli Kuper, a glavnu ulogu tumači Lejdi Gaga.
Ovo je četvrta verzija klasične i legendarne priče iz 1937. godine autora Vilijema A. Velmana, ali s novom i originalnom muzikom. 
 
Film donosi priču o muzičkoj zvezdi na zalasku karijere i mladoj pevačici u usponu odnosno njihovom komplikovanom odnosu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Lejdi Gaga je rekla kako je ovaj film ostvarenje njenih snova.
 
"Čast mi je što sam deo ovog neverovatnog filma. Bredli je neverovatan reditelj, glumac i muzičar. Film se zove 'A Star Is Born' i jedva čekam da upoznate Džeka i Eli", napisala je Gaga na svom Tviter profilu.
 
Kuper i Lejdi Gaga zajedno su nastupili na velikim festivalima poput Glastonberija i Koačele kako bi lajv svirke pred hiljadama posetilaca bile što autentičnije.
 
Lejdi Gaga u filmu izvodi pesme koje je napisala zajedno s Kuperom i nekoliko muzičara poput Marka Ronsona.
 
Film ćemo imati priliku da vidimo u oktobru ove godine.
 
  • BlasteR

    11.06.2018 16:37
    Lady Gaga?
    Smem li da primetim da je MNOOOGO lepsa (prirodnija) ovde nego u njenim spotovima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.