VIDEO: Novi dokumentarac o Robinu Vilijamsu otkriva koliko je bio "zavisan" o komediji

Prekomerno uzimanje opojnih sredstava dovelo je Robina Vilijamsa do teške zavisnosti i depresije, ali manje poznata zavisnost legendarnog glumca bila je i komedija, što otkriva novi dokumentarac o njemu pod nazivom "Come Inside My Mind".
Novi dokumentarni film o životu i delu Robina Vilijamsa režirala je Marina Zenovič, a on donosi dvosatni pogled na psihičko stanje glumca kroz arhivske snimke, analize i intervjue s njegovom porodicom i prijateljima.
 
Kroz dokumentarac HBO-a prikazano je kako je Vilijams, koji je počinio samoubistvo u avgustu 2014. godine, posvetio svoje 63 godine života tome da nasmeje druge ljude i dao veliki doprinos komediji.
 
Vilijams je svoju strast za komedijom opisivao kao nešto na šta je bio gotovo prisiljen.
 
"Mislim da se dešava stvarno neverovatna navala emocija kad pronađete nešto novo i spontano. Mislim da to nagrađuje mozak s malo endorfina", rekao je Vilijams u jednom intervjuu čiji delovi su, između ostalog, prikazani u novom dokumentarcu HBO-a.
 
"Come Inside My Mind" sadrži mnogo neobjavljenih i neviđenih snimaka i gledaoce vodi kroz ceo Robinov život i karijeru. U filmu su prikazani i detaljni intervjui osoba koje su bile veoma privržene originalnom komičaru, kao što su Bili Kristal, Erik Ajdl, Vupi Goldberg, Dejvid Leterman, Stiv Martin, Pem Dober i Zak Vilijams. 
 
Dokumentarac je većim delom ispričan rečima samog Vilijamsa i otkriva šta je glumca podstaklo da s celim svetom podeli kreativne likove iz svoje glave.
 
"Come Inside my Mind" premijerno je prikazan na HBO pre nekoliko dana.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.