Šta je zajedničko ubijenim likovima u "Igri prestola"?

O jednoj od najpopularnijih serija svih vremena postoji na stotine teorija o likovima, događajima, kao i samom ciklusu radnji.
Nova teorija, koju su nedavno razvili fanovi serije, pogađa ovu treću kategoriju i tvrdi da postoji jedan specifičan način na koji su svi likovi ubijeni u seriji.
 
Naime, jedan od fanova na Reditu je postavio neverovatnu teoriju, na koju su se nadovezali ostali i potvrdili je. Naime, svi likovi u seriji ubijeni su na isti način na koji su nekoga ubili.
 
Teoriju su potvrdili analizom smrti većine važnijih likova u seriji.
 
Ned Stark je upotrebio svoj čuveni mač da odrubi glavu čuvaru Noćne straže - obezglavljen je sopstvenim mačem. Džofri je dao nalog da se pogubi Ned Stark - urmo je tako da nije mogao da progovori.
 
Lord Tajvin je naredio "Krvavo venčanje", gde su Starkovi ubijeni strelama. I sam je stradao od strele kada ga je ubio sin Tirion, dok je bio u toaletu.
 
Ruz Bolton je ubio Roba Starka zabivši mu nož u srce, a na isti način je i sam skončao.
 
Ni Volder Frej nije prošao drugačije. Organizovao je "Krvavo venčanje", naredio da se Ketlin Stark prereže grkljan. Ista smrt je sačekala i njega, a presudila mu je upravo ćerka Kejtlin i Neda Starka, Arja Stark, koja mu je prerezala vrat.
 
Ovo nije kraj liste. Remzi Bolton je imao običaj da hrani svoje pse ljudima, na kraju je postao hrana sopstvenim psima.
 
Setimo se sada ženske trojke sa Dorne. Obara je ubijena sopstvenim kopljem, Nimerija svojim bičem, a Tijen svojim omiljenim otrovom.
 
Olena Tajrel je otrovala Džofrija, umrla je takođe od otrova.
 
Liza Erin je obožavala da baca ljude kroz "Mesečeva vrata", a završila je na isti način.
 
Kralj Stanis ubio je svog brata uz pomoć žene štitonoše – kasnije ga je usmrtila štitonoša svog brata.
 
Setimo se i da je Džon Snežni ubio "brata" Noćne straže, a da je njega kasnije ubio najmlađi član Noćne straže, nakon čega je "oživeo". Divljanka Igrit borila se uz pomoć strela, na isti način je ubijena.
 
Fanovi su zaključi da je ova lista veoma duga. Ono što sada predstavlja pravu zanimaciju jesu nagađanja da li će Sersej, na primer, završiti spaljena zbog masakra koji je napravila, ili će Tirion okončati svoj život na wc šolji zbog načina na koji je ubio svog oca.
  • ehe

    10.09.2018 05:55
    Pa, sahrana!
  • Bob Rock

    09.09.2018 21:06
    A Oberin je očigledno isto nekom razneo rukama glavu? Nema poente tim stvarima se opterećivati, tražiti smisao u nečemu što nije bitno i što najverovatnije ni nema smisla. Možda je prosto piscu zanimljivo kad nekog ubiju sopstvenim oružjem, pa eto, to tako ispadne u mnogim slučajevima.

    A i čudim se da ima neko da još misli o toj seriji, i da traži smisao.
  • Eo vako

    09.09.2018 20:38
    Murtvi su bate. Nema tu levo desno ono ovo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.