Džoni Dep više neće glumiti u Piratima s Kariba

Džoni Dep, na veliku žalost njegovih fanova, više se neće pojavljivati u ulozi kapetana Džeka Speroua u nastavcima Diznijevog filma "Pirati s Kariba", piše "Dejli mejl".
Dep se pojavio u pet nastavaka ovog filma, a "Dead Men Tell No Tales" je poslednji nastavak u kojem je glumio, a ujedno i najneuspešniji nastavak franšize.
 
Vest da više neće glumiti u ovom filmu potvrdio je jedan od scenarista Stjuart Biti.
 
"On je taj lik učinio svojim i očigledno je to postala uloga po kojoj je sad najpoznatiji. Deca širom sveta ga vole pa mislim da je to bilo odlično za njega i odlično za nas", rekao je Biti i potvrdio da Dep ipak više neće biti pirat.
 
"Mislim da će Džek biti njegovo nasleđe. To je jedini lik koji je odigrao pet puta. To je lik u kojeg se obukao kada je išao da poseti decu u bolnici. Mislim da će ga po njemu svi pamtiti", rekao je Biti. 
 
Scenarista je rekao da su dosta razmišljali kada su Depa pozvali da glumi u ovom filmu.
 
"Dep je do tada smatran čudnim, nezavisnim glumcem koji je imao dobre uloge, ali nije bio filmska zvezda. Mi smo od njega to napravili", rekao je scenarista i dodao kako su mnogi mislili da su ludi što troše vreme na Depa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.